Lansering av Stine Pilgaard og Min mor sier!

Stine Pilgaard, Erlend Loe og Tina Åmodt!
Da er det duket for lansering av vårt danske stjerneskudd Stine Pilgaard og hennes "Min mor sier". Dette herlige fyrverkeriet av en bok tok Danmark med storm da den kom ut i 2012 og ble hyllet som en ekstremt sterk debut. Det blir samtale og opplesning og sjansen til å møte det beste som kommer fra lavlandet nå til dags!

Se arrangementsinfo HER

Boka er oversatt av Erlend Loe som også kommer og leser fra sin oversettelse. 

Forfatter og journalist Tina Åmodt loser oss inn i Pilgaards bok i samtale med forfatteren.

Om Min mor sier: 
”Stine Pilgaard har skrevet vinterens must read”
Weekendavisen

”Stine Pilgaard debuterer med festlig og sterkt oppløftende dialogkunst”
Politiken

”En hamrende lovende, underspilt morsom debutroman”
Fyns Stiftstidende

”Min mor sier fortjener de varmeste anbefalinger”
Jyllands-posten 

En ung kvinne blir forlatt av kjæresten, og flytter inn på sin fars prestegård. Her snakker hun i telefonen og drikker seg full, får dårlige råd av sin dominerende mor, velment coaching fra spinndoktorvenninnen Mulle, mens hun stadig prøver å få en diagnose av legen sin. Hun har en sjøhest i hjernen og en bygning i hjertet. "Min mor sier" er utdrag fra samtaler mellom mennesker som snakker forbi hverandre. 

"Hater vi henne eller vil vi ha henne tilbake, spør Mulle. Vi hater ingen, sier jeg, det er ikke lov i min familie. Så vi skal få henne tilbake, sier Mulle. Jeg nikker. Mulle er spinndoktoren min. Vi legger en strategi, sier hun. Mulle studerer statsvitenskap og liker godt å sette ting i systemer og diagrammer. Hele verden kan settes inn i en firefeltstabell, sier Mulle, hva er det hun vil ha. Barn og den slags, sier jeg. Det er vi ikke klare for, sier Mulle. Hun får ingen barn, her står vi fast, men du må komme med noen andre utspill, sier Mulle, nå går vi til forhandlingsbordet."